Evenementen in Voorne aan Zee

Uitnodiging: Bedrijvencarrousel Voorne-Putten en Haven

Van Woensdag 15 februari 2023 16:30 tot Woensdag 15 februari 2023 18:00
Geplaatst door Redactie
Categorieën: Bijeenkomst
Gezien: 26


Bijeenkomst afsluitingen A29: Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel

Veel bruggen, tunnels en wegen in Zuid-Holland zijn toe aan onderhoud. De Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel worden grondig gerenoveerd. Hiervoor zijn in 2023 en 2024 korte en langdurende afsluitingen noodzakelijk. Dit levert hinder op, óók voor bedrijven die in de Rotterdamse haven zijn gevestigd.

Hoe kunnen we de komende periode, maar ook in de toekomst zo goed mogelijk omgaan met deze hinder? Rijkswaterstaat, het Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en Samen Bereikbaar/Zuid-Holland Bereikbaar nodigen u uit voor een bijeenkomst over dit onderwerp. Tijdens deze bijeenkomst gaan we graag in gesprek over de te verwachten hinder en hoe bedrijven daar zo goed mogelijk mee kunnen omgaan. Dat is belangrijk, zeker gezien de verkeershinder en drukte op de wegen.

Meer informatie over de renovaties en de afsluitingen vindt u op: www.rijkswaterstaat.nl/renovatieharingvlietbrug en www.rijkswaterstaat.nl/renovatieheinenoordtunnel

Aanmelden

Voorne aan Zee Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Voorne aan Zee Business Plaza is om ondernemers uit Voorne aan Zee een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL