Skip to main content

Gemeente Brielle: Aanmelden evenementen 2022

Gepubliceerd op: donderdag 09 september 2021 | 11:14

Jaarlijks dienen de evenementen voor het volgende jaar te worden aangemeld. Wilt u een evenement organiseren in 2022 in één van de woonkernen van gemeente Brielle, dan moet u die vóór 1 oktober 2021 bij ons aanmelden.

Het gaat hierbij met name om evenementen met een verhoogd risico (de zogenoemde A, B en C-evenementen) en de meer complexere evenementen waarvoor, bijvoorbeeld, verkeersmaatregelen 
moeten worden genomen en/of verkeersregelaars worden ingezet.

Wij laten deze aanmeldingen door de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond op de voorlopige regionale evenementenkalender plaatsen. Hulpdiensten kunnen dan hun capaciteit afstemmen op het actuele evenementen-aanbod. De aanmeldingen worden regionaal beoordeeld op samenloop en samenhang. De definitieve regionale evenementenkalender wordt in januari vastgesteld. Dan pas weet u of uw evenement op de door u beoogde datum kan plaatsvinden.
Deze moet volledig zijn (d.w.z. voorzien van alle vereiste bescheiden, tekeningen e.d. (zie checklist)) en tijdig ingediend bij het Team Evenementen en Horeca.

Indien uw evenement op de kalender wordt geplaatst, houdt dat niet automatisch in dat daar ook een evenementenvergunning voor kan worden afgegeven. Het aanvraagproces, de termijnen die gelden voor het indienen en het behandelen van de aanvraag en het beleid dat wordt gehanteerd, staan beschreven in het evenementenbeleid van gemeente Brielle.

U kunt uw aanmelding sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De formulieren zijn te downloaden via: https://www.brielle.nl/evenementen